Alora 2018

Het kleine stadje Alora ligt 40 kilometer ten noorden van Málaga langs de weg die naar Antequera leidt. Van een afstand is Alora een typisch pueblo blanco, een wit dorpje gelegen tussen drie rotsachtige uitlopers.

Tussen 1587 en 1593 was Alora de thuisbasis van de legendarische Cervantes en in 1628 werd Alora onafhankelijk van Málaga. Over Alora wordt gezegd dat het de geboorteplaats is van de Flamenco. Een bezoek aan het dorp, dat bestaat uit een reeks van zeer steile hellingen en mooie geplaveide straatjes , is zeer de moeite waard.

Onderaan Alora vind je een indrukwekkende zeventiende-eeuwse kerk genaamd La Encarnación. Deze kerk werd gebouwd tijdens het katholieke tijdperk op de plaats van een voormalige moskee .

 

 

 

 

 

Verslag van de reis:

Deze eerste buitenlandse reis was een try out.

Zou het aanslaan ,is er animo, is de locatie zo mooi in het echt als op de foto?

Jawel het was in 1 woord geweldig, de mensen die met elkaar mochten werken kwamen samen en er werd volop gedeeld.

Een waar Ahaa moment toen Christina op de een na laatste avond in trance persoonlijke boodschappen mocht doorgeven aan de aanwezigen. Het was recht vanuit het universum, zoveel kracht, zoveel liefde.

 

Niet alleen hebben we hard gewerkt we hadden ook uit eten momenten en natuurlijk moesten we even over de Spaanse markt voor de souveniers en lekkere dingen voor thuis.

Deze eerste week werd met een hogere energie succesvol afgesloten.